ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το μήνυμα του Κ.Μητσοτάκη για την 28η Οκτωβρίου: «Εύχομαι να πορευτούμε με την ενότητα που απαιτούν οι καιροί»

Το μήνυμα του Κ.Μητσοτάκη για την 28η Οκτωβρίου: «Εύχομαι να πορευτούμε με την ενότητα που απαιτούν οι καιροί»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, έστειλε μήνυμα ενότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως «τιμούμε σήμερα όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και τον κατακτητή» ενώ επεσήμανε πως η φετινή επέτειος συμπίπτει και με τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας.

Πλέον, όπως τόνισε, έχουμε το «δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία» και επεσήμανε πως η «Ελλάδα είναι πιο ισχυρή» και έχει διεθνείς συμμαχίες και είναι μία «χώρα που τείνει χείρα φιλίας σε όλους, αλλά είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της».

Συμπλήρωσε πως η οικονομία της χώρας είναι πιο ισχυρή, ενώ υπάρχει και ανάπτυξη για όλους και επενδύσεις που δημιουργούν θέσεις για όλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να πορευτούμε στο μέλλον με την ενότητα που απαιτούν οι καιροί» είπε και ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνας με αισιοδοξία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.