ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Κρήτη ο Χ.Στυλιανίδης για την 28η: «Επέτειος είναι επέτειος που σφράγισε θετικά την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία»

Στην Κρήτη ο Χ.Στυλιανίδης για την 28η: «Επέτειος είναι επέτειος που σφράγισε θετικά την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία»

Με κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης και την καθιερωμένη παρέλαση στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου κορυφώθηκαν στα Χανιά οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με βροχερό καιρό, στην πρώτη σειρά των επισήμων, έπειτα από αίτημα του δήμαρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, βρέθηκαν και υγειονομικοί σε μια συμβολική κίνηση, καθώς στο πρόσωπό τους, τιμήθηκε η προσφορά των εργαζομένων στην υγεία, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης που σε δήλωση του ανέφερε: «Η σημερινή επέτειος είναι επέτειος που σφράγισε θετικά την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία. Η ενότητα του ελληνισμού και το Αλβανικό μέτωπο απέδειξαν ότι η νίκη εναντίον του ολοκληρωτισμού δεν είναι κάτι άπιαστο, δεν είναι κάτι εκτός πραγματικότητας. Οι Έλληνες, στο Αλβανικό μέτωπο ενωμένοι, έδειξαν ότι ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη ισχυρότερους αντιπάλους. Η εθνική αντίσταση που ακολούθησε και η συνέχεια της ενότητας του Έθνους, απέδειξε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο θαύμα. Είναι τα διδάγματα, που μεταφέρονται στις νέες γενιές. Ως Έθνος έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε αυτό που πρέπει στις νέες γενιές για να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι από εμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μήνυμα της ενότητας που έστειλαν οι Έλληνες στο Αλβανικό μέτωπο αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Καλογερής. Οι εκδηλώσεις στα Χανιά, έγιναν παρουσία των βουλευτών Μανούσου Βολουδάκη και Βασίλη Διγαλάκη και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών. Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, ενώ είχε προηγηθεί η έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο φρούριο Φιρκά. Την 28η Οκτωβρίου τίμησαν με κατάθεση στεφάνων αλλά και παρέλαση με την Ελληνική σημαία 4 μικροί μαθητές της ακριτικής Γαύδου, ενώ εκδηλώσεις έγιναν και στους άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.