ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την επίταξη γιατρών – Δείτε τι προβλέπει

Δείτε αναλυτικά

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την επίταξη γιατρών – Δείτε τι προβλέπει

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ που προβλέπει και την επίταξη των ιδιωτών γιατρών που θα ριχτούν στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με αυτό τον τρόπο ξεκινά η επίταξη των ιδιωτών γιατρών που θα καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στα νοσοκομεία της χώρας.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, δίνεται η δυνατότητα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για επίταξη παθολόγων, πνευμονολόγων και γενικών ιατρών σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική και Μακεδονία.

Το μέτρο θα ισχύει για ένα μήνα.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.