ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στις 19:30 το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη

Στις 19:30 το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη

Σήμερα, Πέμπτη, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για μία σειρά από ζητήματα, που αφορούν την πορεία του κορωνοϊού και τον εμβολιασμό.

Αυτό που θα τονίσει ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, δεν θα είναι η εξαγγελία νέων μέτρων, κάτι το οποίο τόνισε και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ωστόσο, εάν δεν αυξηθούν οι εμβολιασμοί, τότε σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για νέα μέτρα σε ανεμβολίαστους.

Παρόλα αυτά, ακόμα και να μην υπάρξουν νέοι περιορισμοί, οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν Χριστούγεννα σε lockdown, καθώς θα είναι αποκλεισμένοι από τη διασκέδαση, αφού τα υφιστάμενα μέτρα δεν πρόκειται να αρθούν.

Ανακοινώσεις για την τρίτη δόση

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει σαφές ότι η Ελλάδα βλέπει θετικά το «γαλλικό μοντέλο» που συνδέει την ισχύ του Green Pass με την 3η δόση για τους πολίτες άνω των 65 ετών.

Προϋπόθεση να εφαρμοστεί και στη χώρα μας είναι να ληφθεί κεντρικά απόφαση για αυτό το μέτρο από την Ευρώπη, κάτι το οποίο εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα θα απευθύνει εκ νέου έκκληση στους πολίτες για εμβολιασμό με την 1η αλλά και την 3η δόση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.