«Δεν θα επιβάλουμε καθολικό lockdown στους ανεμβολίαστους» έλεγε ο Κ.Μητσοτάκης δύο μέρες πριν ανακοινώσει lockdown σε ανεμβολίαστους

Ακόμα και την ελάχιστη αξιοπιστία της έχασε χθες η κυβέρνηση, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε τον εαυτό του.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στις 16 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Good Morning Britain» του τηλεοπτικού δικτύου ITV ξεκαθάριζε ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο της Αυστρίας και δεν θα επιβάλλει lockdown για τους ανεμβολίαστους

«Έχουμε λοιπόν μία αυστηρή πολιτική, αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο της Αυστρίας, να επιβάλλουμε πλήρες Ιockdown», έλεγε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δύο μέρες μετά και ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε με διάγγελμα lockdown για ανεμβολίαστους. Η διαφορά του ελληνικού lockdown με του αυστριακού lockdown είναι ότι οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα μπορούν να ψωνίζουν στο λιανεμπόριο με τεστ, αλλά και να πηγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους εστίασης με τεστ, ενώ στην Αυστρία δεν μπορούν καθόλου. Αυτά μόνο! Όλα τα άλλα είναι ίδια.

Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκη έλεγε ψέματα στην συνέντευξη του στην οποία καλούσε τους Βρετανούς να κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους στην Ελλάδα γιατί θα έχουμε Covid-free καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η συνέντευξη που χρησιμοποιήθηκε από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για να λιβανίσουν και άλλο τον πρωθυπουργό, καθώς βρήκαν κάποια σχόλια στο Twitter από Βρετανούς (οι περισσότεροι λογαριασμοί ήταν ανενεργοί) οι οποίοι έλεγαν ότι θα ήθελαν τον Κ.Μητσοτάκη για πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι πριν από κάποια χρόνια ο Κ.Μητσοτάκης έλεγε ότι το ψέμα είναι κακιά λέξη.

Γιατί θα πάμε σε ολικό lockdown

Αφού το να πουν ψέματα δεν τους είναι καθόλου δύσκολο όπως φάνηκε είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να μπει σε ολικό lockdown, και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση λέει συνεχώς ότι δεν θα παρθούν μέτρα για εμβολιασμένους, όμως το ίδιο έλεγαν και οι Αυστριακοί.

Τι γίνεται στην Αυστρία; Χθες οι πρώτες περιφέρειες μετέτρεψαν το lockdown για ανεμβολίαστους σε lockdown για όλους και αναμένεται να πάρουν παρόμοια μέτρα και οι υπόλοιπες περιφέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και το ολικό lockdown και να ολοκληρωθεί η κοροϊδία. Θα πουν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι, όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση κτλ. Γνωστό το έργο.