Πάτρα – Δόμνα Μηχαιλίδου: «Καμίας μορφής κακοποίηση δεν θα γίνεται ανεκτή. Αντιδρούμε άμεσα»

Πάτρα – Δόμνα Μηχαιλίδου: «Καμίας μορφής κακοποίηση δεν θα γίνεται ανεκτή. Αντιδρούμε άμεσα»

Με αφορμή το περιστατικό σωματικής κακοποίησης, με θύμα 16χρονη μαθήτρια, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου προχώρησε σε ανακοίνωσή.

«Καμίας μορφής κακοποίηση δεν θα γίνεται ανεκτή. Αντιδρούμε άμεσα» τονίζει η Δ. Μιχαηλίδου

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Διοίκηση του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα, η Διοίκηση την ίδια κιόλας μέρα συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο, έθεσε σε αναστολή τον εργαζόμενο που κτύπησε το νεαρό κορίτσι και ενημέρωσε την εισαγγελία ώστε να εκκινήσει τη προβλεπόμενη διαδικασία» επισημαίνει η Δ. Μιχαηλίδου και υπογραμμίζει: «Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε κάθε παιδί να ζει σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα , έπειτα απο την επικοινωνία που είχε με την Διοίκηση του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα, έθεσε σε αναστολή τον εργαζόμενο που κτύπησε το νεαρό κορίτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.