Θ.Σκυλακάκης: «Γενικό απαγορευτικό για εμβολιασμένους δεν είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή»

«Η εικόνα από την οικονομία είναι ότι λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς»

Θ.Σκυλακάκης: «Γενικό απαγορευτικό για εμβολιασμένους δεν είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή»

Ο αναπληρωτές υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει πει σε όλους τους τόνους οτι γενικό απαγορευτικό για εμβολιασμένους δεν είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή.

Όπως τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό η εικόνα από την οικονομία είναι ότι λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς και φαίνεται και στα δημόσια οικονομικά και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, απορρίπτοντας εκ νέου κάθε σενάριο γενικευμένου απαγορευτικού είπε πως μέτρο που επηρεάζει τους εμβολιασμένους δεν συζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα των μέτρων πόσο καλά θα πάνε», διευκρίνισε ο υπουργός. Ο κ. Βορίδης δήλωσε επίσης πως είναι πρόωρο να γίνει συζήτηση για περαιτέρω μέτρα στην εστίαση και τα σουπερμάρκετ. «Υπάρχει ρητορική που ακούω στο δημόσιο λόγο εν μέρει το λέει ότι υπάρχει και στοχοποίηση των εμβολιασμένων, δεν υπάρχει στοχοποίηση, αλλά αγωνία για την υγεία τους. Διότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά από τους ανθρώπους που μπαίνουν ΜΕΘ και διασωληνώνονται, είναι 80 με 85% ανεμβολίαστοι», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.