ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Πλεύρης για μετάλλαξη Όμικρον: «Έχουμε λάβει μέτρα και είμαστε σε επιφυλακή»

«Σε 10-15 ημέρες θα έχουμε εικόνα»

Θ.Πλεύρης για μετάλλαξη Όμικρον: «Έχουμε λάβει μέτρα και είμαστε σε επιφυλακή»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλευρης τόνισε σήμερα ότι «τις επόμενες 10-15 ήμερες θα έχουμε εικόνα για την μετάλλαξη Όμικρον. Η Ελλάδα έχει λάβει μέτρα και είμαστε σε επιφυλακή, καθώς η μετάλλαξη κινείται σε διαφορετικές χώρες».

Πρόσθεσε ότι μόλις υπάρχουν τα πρώτα στοιχεία θα γίνουν ανακοινώσεις, ενώ επισήμανε ότι αυτή την στιγμή κυρίαρχη στην χωρά μας είναι η μετάλλαξη Δέλτα.

Σε ό,τι αφορά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ανέφερε ότι η χωρά κινείται σε επίπεδα Μαρτίου σε ότι άφορα τα ραντεβού και τις καθημερινές δόσεις, σημειώνοντας ότι πλέον πολλοί συμπολίτες μας σπεύδουν να κάνουν την πρώτη η την τρίτη δόση και έχουν πειστεί ότι πρέπει να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο όσοι έχουν κλείσει ραντεβού ή έχουν κάνει την τρίτη δόση.

Ο κ. Πλεύρης έκανε γνωστό ότι ενδεχομένως μέσα στη βδομάδα να ανοίξει η ειδική ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα χορηγεί ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε πολίτες, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί σε τρίτες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5- 11 ετών στην Ελλάδα εκτίμησε μετά την απόφαση του ΕΜΑ είναι πιθανό να υπάρξει έγκριση και στη χώρα μας, παρέπεμψε ωστόσο στις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.