ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοινώνει νέες απαγορεύσεις ενόψει Χριστουγέννων

Στις 11.00 οι ανακοινώσεις - Δεν θα μεταδοθούν ζωντανά

Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοινώνει νέες απαγορεύσεις ενόψει Χριστουγέννων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκειας της εισαγωγικής του ομιλίας στο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να τοποθετηθεί για τον κορωνοϊό και την μετάλλαξη Μποτσουάνα, ενώ θα ανακοινώσει και μέτρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού: «Στην εισαγωγική του ομιλία, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης και θα προβεί σε ανακοινώσεις μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενόψει και των γιορτών».

Το υπουργικό, το οποίο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη και στην ατζέντα του οποίου υπήρχε η συζήτηση διάφορων νομοσχεδίων, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11.00, ενώ οι ανακοινώσεις θα μεταδοθούν στη συνέχεια.

Τι θα ανακοινώσει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα αφορούν τα τεστ. Ο Κ.Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν rapid test προτού πάνε σε κάποιο τραπέζι για ρεβεγιόν, ακόμα και εάν αυτό είναι σπίτι.

Τα συγκεκριμένα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να τα κάνουν είτε δωρεάν σε φαρμακείο, είτε σε κάποιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ αναμένεται να αυξηθούν και τα υποχρεωτικά τεστ για τους ανεμβολίαστους από δύο σε τρία.

Στο «τραπέζι» είναι και ο πλήρης αποκλεισμός τους από τους εξωτερικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, ακόμα και με την επίδειξη αρνητικού τεστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλο ένα μέτρο που φαίνεται ότι έρχεται είναι η καθολική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εμβολιασμένους και μη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.