ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Το μόνο πλάνο που υπάρχει στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός»

«Δεν υπάρχουν χρήματα για να στηρίξουν ένα νέο lockdown»

Α.Γεωργιάδης: «Το μόνο πλάνο που υπάρχει στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών.

Ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτήρισε το μέτρο γενναίο και δύσκολο, σημειώνοντας, ωστόσο ότι το 95% που νοσηλεύεται στις ΜΕΘ είναι άνω των 60, εκ των οποίων το 93% είναι ανεμβολίαστοι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι το συμφέρον της πατρίδας είναι να φύγει η πανδημία από την Ελλάδα και πως το μόνο πλάνο που υπάρχει στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο για νέο lockdown, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να το στηρίξουν, ενώ πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη έχει ήδη φτάσει στη τσέπη του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.