ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η κυβέρνηση… «γονάτισε» στους ιδιοκτήτες των ομάδων: Γιατί αλλάζει τα μέτρα για τα γήπεδα – Πώς την πίεσαν

Ρίχνει «στάχτη στα μάτια» στους καταστηματάρχες της εστίασης με την επαναφορά της μουσικής

Η κυβέρνηση… «γονάτισε» στους ιδιοκτήτες των ομάδων: Γιατί αλλάζει τα μέτρα για τα γήπεδα – Πώς την πίεσαν

Όπισθεν ολοταχώς φαίνεται πως κάνει τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση, σε ότι αφορά τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν λίγο πριν τις γιορτές για τα γήπεδα και για την εστίαση.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr η απόφαση της κυβέρνησης για πλαφόν 1.000 οπαδών έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και στους οργανωμένους και μη οπαδούς.

Το ρεπορτάζ τότε ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων επί της ουσίας απείλησαν την κυβέρνηση πως εάν δεν άρει άμεσα αυτό το μέτρο, τότε θα στείλουν τους οργανωμένους οπαδούς… στη Βουλή.

Κάτι που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες έξω από τη Βουλή και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ την Κυριακή οι οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν την Δεκελείας. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή ήταν προγραμματισμένη και η διαμαρτυρία των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά αναβλήθηκε λόγω αναβολής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κυβέρνηση με την απόφαση της να «πετάξει έξω» από τα γήπεδα οπαδούς που εμβολιάστηκαν και αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας επί της ουσίας άνοιξε έναν νέο «πόλεμο», καθώς πολίτες που επί της ουσίας την εμπιστεύτηκαν βλέπουν ότι τώρα… τους κορόιδεψαν. Χαρακτηριστικό ήταν το πανό της Θύρας 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μία ανάσα ελευθερίας, γαμ@@… η κυβέρνηση κι ο υπουργός υγείας».

H δυσαρέσκεια του κόσμου με την κυβέρνηση πλέον είναι εμφανέστατη και θα αποτυπωθεί και δημοσκοπικά σε λίγες ημέρες. Την ίδια ώρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων έχουν και τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, οπότε σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ανοίξει «πόλεμο» μαζί τους.

Μάλιστα πριν από λίγα 24ωρα υπήρξαν άρθρα από ΜΜΕ που ανήκουν σε Β.Μαρινάκη και Δ.Μελισσανίδη που μιλούσαν… για δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης και πιθανότητα άμεσων εκλογών.

Όλα αυτά οδήγησαν στην απόφαση να αρθούν άμεσα μέτρα για τα γήπεδα, παρά τις αντιδράσεις των «ειδικών», βεβαίως δεν θα υπάρξει η «ελευθερία» που υπήρχε πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υιοθετηθεί η πρόταση της ΑΕΚ και της Super League, σύμφωνα με την οποία όσοι οπαδοί (εμβολιασμένοι) έχουν διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κάπου εδώ «κολλάνε» και τα περί επαναφοράς της μουσικής στην εστίαση. Καλώς ή κακώς ο κλάδος της εστίασης δεν έχει την ίδια δύναμη με τις ποδοσφαιρικές ομάδες και αυτό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων lockdown. Παρόλα αυτά εάν η κυβέρνηση έπαιρνε μόνο για τα γήπεδα και τα μέτρα για την εστίαση έμεναν τα ίδια θα υπήρχαν σφοδρές αντιδράσεις. Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση θα ρίξει… «στάχτη στα μάτια» επαναφέροντας τη μουσική, όμως όλα τα υπόλοιπα μέτρα θα παραμείνουν ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.