Κοντά στην άρση των μέτρων COVID που βρίσκονται σε ισχύ είναι η Ελλάδα σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, την ώρα που η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας που συνεδρίασαν σήμερα… εισηγούνται νέα παράταση των μέτρων για μια ακόμη εβδομάδα!

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως «σταθμίζουμε κάθε φορά τα μεγέθη της πανδημίας, η πραγματικότητα είναι ότι στα κρούσματα έχουμε μια αποκλιμάκωση, υπάρχει όμως μια πίεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην νοσηλεία σε απλές κλίνες covid και στις ΜΕΘ».

Παράλληλα υπενθύμισε πως βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας με την δια ζώσης εκπαίδευση στα σχολεία και προφανώς όλα αυτά τα στοιχεία συνυπολογίζονται.

«Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην άρση αυτών των περιορισμών που μπήκαν από το τέλος του χρόνου και μετά», τόνισε.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις η άφιξη των Rafale συμβολίζει την αναβάθμιση της χώρας μας σε επιχειρησιακό, τεχνολογικό και γεωπολιτικό επίπεδο τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ιστορική» ανέφερε και υπογράμμισε πως τα Rafale θα μπούν στον στόλο της ελληνικής Αεροπορίας και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η στρατηγική ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων που αποτελεί μια σαφή πολιτική προτεραιότητα και επιλογή της κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη και αναβαθμίζει γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά τη χώρα», τόνισε.