Η κυβέρνηση διέλυσε το ΕΣΥ, σκοτώθηκαν 22.635 άνθρωποι και τώρα λέει... ότι «δεν την προβληματίζουν»

Αδιανότητα τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό από τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς ακόμη και η γιατρός, Μίνα Γκάγκα, έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι «δεν πρέπει να μας προβληματίζουν οι θάνατοι από την πανδημία»!

Δηλαδή μετά από δύο χρόνια που διέλυσαν πλήρως την Ελλάδα με την αιτιολογία ότι έτσι θα «σώσουν ζωές» τώρα μας λένε… ότι δεν τους προβληματίζουν οι θάνατοι!

Την ίδια ώρα η πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν οδηγήσει σε θάνατο 22.635 ανθρώπους, με την Ελλάδα να «σπάει» κάθε ρεκόρ σε θανάτους.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας είπε: «Οι θάνατοι από ιώσεις είναι κάτι που βλέπουμε, ακόμη και για κάτι τόσο κοινό όσο η γρίπη και το κρυολόγημα. […] Κάποιοι συνάνθρωποί μας είναι μεγάλοι σε ηλικία, έχουν νοσήματα, είναι φυσικό να υπάρξουν θάνατοι».

Το ανατριχιαστικό και αποτρόπαιο συμπέρασμα αυτής της ανάλυσης το εξήγησε η ίδια παρακάτω. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίζει αυτό. Γενικά οι θάνατοι στη Μονάδα και οι θάνατοι που βλέπουμε είναι θάνατοι ανεμβολίαστων, θάνατοι ανθρώπων πολύ συχνά μεγάλης ηλικίας».

Ποινή θανάτου, λοιπόν, για τους ανεμβολίαστους. Και στον Καιάδα οι αγαπημένοι μας γονείς κι οι παππούδες, οι προπάτορες, που μας μεγάλωσαν κι υπερασπίστηκαν με το αίμα τους και τα σκληρά και προκομένα τους χέρια αυτά τα σκληρά και άγια χώματα για να πιάνει στασίδι η κάθε Γκάγκα.

Δημοσιονομικό βάρος

Τεχνικά περιγράφονται ως «μεγάλης ηλικίας» κατά την υφυπουργό. Κοινώς, δημοσιονομικό βάρος. Μόνο που δεν έτριβε τα χέρια της από χαρά η φιλάνθρωπη υφυπουργός που διεκδικεί και έδρα στη Βουλή!

Μετά τη δριμεία κριτική που δέχτηκε τις προηγούμενες ώρες, προσπάθησε με τον άτεχνο τρόπο και το θράσος όλων των δημόσιων προσώπων που δεν διακρίνονται για ηθικές και πολιτικές αναστολές να ανασκευάσει. «Ως γιατρός στο ΕΣΥ τα τελευταία 30 χρόνια», ορκιζόταν πως δεν πιστεύει ότι κάποιος θεωρεί ότι για την ίδια δεν έχουν σημασία οι θάνατοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πάει να ρωτήσει και κανέναν από αυτούς τους ταλαίπωρους που μαζεύουν τα πράγματα των δικών τους που πεθαίνουν χωρίς αξιοπρέπεια έξω από τις κατάκοπες ΜΕΘ;