ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπαρξιακή αγωνία

Κ.Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπαρξιακή αγωνία

Την υπαρξιακή αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ υποκρύπτει σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πως οι βασικοί λόγοι που κάνετε την πρόταση δυσπιστίας είναι πως παρά την καταστροφολογία σας αντί να κερδίζετε πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο. Κάνατε την πρόταση γιατί μετά τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ακόμα και ο ρόλος σας ως δεύτερος πυλώνας του πολιτικού συστήματος. Εχετε υπαρξιακή αγωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωσε πως είναι πρόσφατα τα πεπραγμένα της προηγούμενης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση και τον κίνδυνο να βγούμε εκτός ευρωζώνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η τριήμερη συζήτηση θα δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να επιβεβαιώσουν πως «στον ΣΥΡΙΖΑ παριστάνουν τους κατ επάγγελμα εισαγγελείς με χολερικό και εμπαθή λόγο. Χωρίς αυτοκριτική και σοβαρή πρόταση. Συναίσθηση εθνικής ευθύνης. Έχουμε να διαλέξουμε λοιπόν σε μια αξιωματική αντιπολίτευση αμετανόητη και τοξική. Και σε μια κυβέρνηση που παρά τα λάθη της παράγει έργο και μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα και προοπτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.