ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Κουρουμπλής: «Με απλή αναλογική υπάρχει κίνδυνος συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»

Π.Κουρουμπλής: «Με απλή αναλογική υπάρχει κίνδυνος συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»

Για «κίνδυνο» συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, σε περίπτωση εφαρμογής της απλής αναλογικής χωρίς μπόνους εδρών, «προειδοποιεί» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τους υπέρμαχους του συγκεκριμένου εκλογικού συστήματος.

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να κυβερνάται. Καλά είναι αυτά τα ωραία λόγια αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο είναι το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, κάτι το οποίο εγώ το πιστεύω, με ποιον θα συνεργαστεί; Κι εγώ, θα το πω και στην Κεντρική Επιτροπή αύριο, «κινδυνεύει» να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία. Ας το λάβουμε κι αυτό υπ΄ όψιν. Δεν είναι απλά τα πράγματα», τόνισε υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε συνέντευξή του στον Real Fm.

«Να λάβουμε υπ’ όψιν μας», πρόσθεσε, «πως δεν είμαστε το κόμμα του 4% και πως είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη και η πολιτική σταθερότητα πρέπει να είναι μέσα στο μυαλό μας. Τότε, με την έννοια της απλής αναλογικής, θα πρέπει να καταργήσουμε και το 3%. Σ’ ένα δημοκρατικό κόμμα, με ηρεμία και χωρίς εμμονές θα πρέπει να λέμε την άποψή μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η Κεντρική Επιτροπή αποφασίσει, σ’ αυτό οφείλουμε να πειθαρχήσουμε όλοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.