ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Δρίτσας: «Δεν έγιναν κινήσεις στα μουλωχτά με την Cosco και τον ΟΛΠ»- Εντός των επομένων ωρών οι βελτιώσεις

Θ.Δρίτσας: «Δεν έγιναν κινήσεις στα μουλωχτά με την Cosco και τον ΟΛΠ»- Εντός των επομένων ωρών οι βελτιώσεις

Εντός των επομένων ωρών θα κατατεθούν νομοτεχνικές βελτιώσεις ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις για τη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ και ελληνικού δημοσίου υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας μιλώντας στη Βουλή.

«Βρίσκεται σε τελική φάση η διαδικασία μιας σειράς από επεξεργασίες που να λύνουν νομικά τα ζητήματα χωρίς να αφήνουν κενά για παρερμηνείες», συμπλήρωσε.

Οι αλλαγές δεν έχουν σχέση με παραβίαση συμφωνιών και ανατροπή δεδομένων, υποστήριξε ο υπουργός. Δεν έγιναν κινήσεις στα «μουλωχτά», οι αλλαγές διαβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ που έχει την επικοινωνία με τους επενδυτές, επεσήμανε.

«Κλήθηκε χθες στην Επιτροπή η Cosco αλλά δεν ήρθε. Αντι γι’ αυτό έστειλε επιστολή που την έδωσε και στη δημοσιότητα. Δεν θα την κρίνω την επιστολή γιατί σέβομαι το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις μας με την Κίνα», ανέφερε ο κ. Δρίτσας.

Από κόμματα της αντιπολίτευσης ζητήθηκε να σταματήσει η συζήτηση μέχρι την κατάθεση των νομοτεχνικών βελτιώσεων. Ο Θ. Δρίτσας επανέλαβε ότι οι αλλαγές έγιναν για λόγους ορθής νομοθέτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε δε ότι δεν έχει αντίρρηση να διακοπεί η συζήτηση μέχρι να έρθουν οι νομοτεχνικές βελτιώσεις, κάτι που τελικά έγινε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.