ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Σκουρλέτης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες να βρεθούν οι 200 ψήφοι για τον εκλογικό νόμο»

Π. Σκουρλέτης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες να βρεθούν οι 200 ψήφοι για τον εκλογικό νόμο»

Κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο υπουργός Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να βρεθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται για να τεθεί σε ισχύ ο εκλογικός νομός από τις επόμενες εκλογές.

“Δεν είναι απίθανο”, είπε προσθέτοντας ότι η κυβερνητική πρόταση αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια “εγγραφή” και πως “πρέπει να αναλογιστούμε πριν πάμε στην αριθμητική των 200 ψήφων ποια είναι η ουσία της πρότασης” και τι θα σημαίνει για τα εγχώρια πολιτικά πράγματα η απλή αναλογική.

Επίσης ο υπουργός τόνισε ότι με την εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος ακόμα και μικρότερες δυνάμεις “εν δυνάμει θα είναι κυβερνητικοί εταίροι” και άρα “θα πρέπει και προεκλογικά να τοποθετούνται” σχετικά με το ποιον θα μπορούσαν να κυβερνήσουν την επομένη των εκλογών.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση επιλέγει να προχωρήσει στην πρότασή της σε έναν “ουδέτερο πολιτικό χρόνο” καθώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών με αποκατάσταση μιας στοιχειώδους σταθερότητας, απορρίπτοντας έτσι τις αιτιάσεις περί προώθησης του νέου νόμου στη σκιά των δημοσκοπήσεων που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται ποσοστιαία της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.