Η απάντηση του Μ.Μαξίμου στο πρωτοσέλιδο του Βήματος

Η απάντηση του Μ.Μαξίμου στο πρωτοσέλιδο του Βήματος

Βολές κατά της κυβέρνηση εξαπολύει με το πρωτοσέλιδο του το «Βήμα της Κυριακής» που έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα». Στο άρθρο η εφημερίδα υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση άλωσης του κράτους και των θεσμών, ενώ κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ότι επιδιώκει να ελέγξει τη  δικαιοσύνης.

Το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στο πρωτοσέλιδο ότι, «Αυτοί που απέκτησαν “ισχύ και χρήμα” επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί “καθεστώτος Τσίπρα”. Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. »

Ολόκληρη η απάντηση για το πρωτοσέλιδο του «Βήματος»

Αυτοί που απέκτησαν “ισχύ και χρήμα” επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί “καθεστώτος Τσίπρα”. Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο Ελληνικός λαός τους έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.