ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπ. Υγείας: «Δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο – Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση»

Υπ. Υγείας: «Δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο – Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση»

Τη σαφή διαβεβαίωση ότι ουδέποτε ήταν, είναι ή θα είναι στη βούληση και στον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας η παύση ή η αναστολή, έστω και προσωρινή, της λειτουργίας οποιουδήποτε νοσοκομείου της χώρας, έδωσε σήμερα η πολιτική ηγεσία.

«Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης η στήριξη και η αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με σκοπό όλοι να απολαμβάνουν υπηρεσίες Υγείας υψηλού επιπέδου και οι εργαζόμενοι να δίνουν τον αγώνα τους σε ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, η ηγεσία του υπουργείου διαβεβαιώνει τους πολίτες του νομού Ηλείας ότι δεν πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του. Αντίθετα, σημειώνει ότι «μετά από πέντε χρόνια αποδυνάμωσης των νοσοκομείων από στελεχιακό δυναμικό, σήμερα το υπουργείο Υγείας υλοποιεί τις δεσμεύσεις του για ενίσχυση της στελέχωσης των Δημόσιων Δομών Υγείας».

Όπως αναφέρει, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας ενισχύεται με μία θέση επικουρικού χειρουργού, η οποία έχει ήδη καλυφθεί, δύο θέσεις μόνιμων γιατρών-παθολόγων ΕΣΥ, οι οποίες έχουν ήδη εγκριθεί και θα προκηρυχθούν άμεσα, μία θέση επικουρικού αναισθησιολόγου, η οποία έχει ήδη ανοίξει από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (6η ΥΠΕ) και σύντομα θα καλυφθεί, μία θέση φαρμακοποιού, δύο θέσεις ΤΕ ραδιολογίας-ακτινολογίας, μία θέση τεχνικού ΔΕ με ειδικότητα εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου, ενώ βρίσκονται στο στάδιο του διορισμού, μία θέση διοικητικού ΤΕ, μία θέση υδραυλικού ΥΕ, μία θέση βοηθού Υγειονομικού Προσωπικού ΥΕ, οι οποίες είναι θέσεις επικουρικού προσωπικού και η διαδικασία κάλυψής τους βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής από την 6η ΥΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.