Α.Τσίπρας: «Παραδοσιακά καλές οι σχέσεις μας με τα ΗΑΕ»

Α.Τσίπρας: «Παραδοσιακά καλές οι σχέσεις μας με τα ΗΑΕ»

Στις παραδοσιακά καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στην προοπτική εμβάθυνσης και περαιτέρω ανάπτυξης αυτών των σχέσεων, αναφέρθηκαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχης Αμπτουλά μπιν Ζαγιέντ Ναχιάν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου, προσθέτοντας: «Εκτιμούμε τις προσπάθειές σας». Ο πρωθυπουργός καλωσόρισε τον σεΐχη Αμπτουλά μπιν Ζαγιέντ Ναχιάν στην Ελλάδα, μία χώρα που, όπως είπε, παραδοσιακά έχει πολύ καλές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να συμπληρώσει: «Ανυπομονούμε να εμβαθύνουμε αυτές τις σχέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη χώρα μας και μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός, όπως τόνισε, ότι η Ελλάδα προχωράει στην σωστή κατεύθυνση. Επίσης, επεσήμανε ότι η χώρα μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και ελπίζει ότι με την από κοινού συνεργασία μπορεί να υπάρξει περαιτέρω εμβάθυνση και ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών, να αναζητηθούν και να βρεθούν νέες ιδέες για το πώς μπορούν οι δύο χώρες να διερευνήσουν επενδυτικές προοπτικές και εμβάθυνσης του εμπορίου μεταξύ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.