ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπερήφανος για την πολιτικό ακτιβισμό του γιου του δηλώνει ο Π. Σκουρλέτης

Υπερήφανος για την πολιτικό ακτιβισμό του γιου του δηλώνει ο Π. Σκουρλέτης

Καταλυτική απάντηση έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του, εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του και του επιτέθηκε εγκαλώντας τον για τη συμμετοχή του γιού του σε αντιφασιστική εκδήλωση έξω από τα γραφεία της Χ.Α στο Μαρούσι.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν και σήμερα (το είχαν πράξει και χθες κατά της συνεδρίαση της Επιτροπής που επεξεργάστηκε το νομοσχέδιο με τις αλλαγές του εκλογικού νόμου) να στήσουν μια «μαχητική» επίθεση -με το γνωστό τους τρόπο, ύφος και λεκτικούς χαρακτηρισμούς – για τη συμμετοχή του γιού του υπουργού στο επεισόδιο που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης τους αντεπιτέθηκε λέγοντας τους ευθέως πως «εγώ, είμαι περήφανος για την αντιφασιστική συμπεριφορά του γιου μου…». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.