ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Παρασκευόπουλος: «Δεν υιοθετώ τα περί κυκλωμάτων στην Δικαιοσύνη»

Ν. Παρασκευόπουλος: «Δεν υιοθετώ τα περί κυκλωμάτων στην Δικαιοσύνη»

Εγκλωβισμένος στην ρητορική της πλειοψηφίας των κυβερνητικών στελεχών μοιάζει ο Νίκος Παρασκευόπουλος σπεύδοντας συνεχώς να τηρεί αποστάσεις από τους βαρείς χαρακτηρισμούς συναδέλφων του περι παραδικαστικών κυκλωμάτων με αφορμή την εξέλιξη στην δίκη της Siemens.

Είναι ενδεικτικό ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρώντας να αντικρούσει στη Βουλή την κριτική της αντιπολίτευσης περι διασυρμού των δικαστικών λειτουργών από το Μέγαρο Μαξίμου είπε πως «είναι αυτονόητο ότι για θέματα δικαιοσύνης η κυβέρνηση εκφράζεται προφανώς από τον πρωθυπουργό και κατεξοχήν από τον υπουργό Δικαιοσύνης». Ο υπουργός Δικαιοσύνης τυγχάνει να μιλά νομικά. Αυτά περι «κυκλωμάτων» δεν τα έχετε ακούσει από εμένα. Το θέμα είναι να μιλήσουμε με νομική ορολογία».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απ αόριστον αναβολή της δίκης της υπόθεσης Siemens o Πάνος Καμμένος σχολίασε ότι «το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;». Επίσης, κατά το παρελθόν για παραδικαστικά κυκλώματα έχει μιλήσει και ο Πάυλος Πολάκης.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε ότι το πρόβλημα με την δίκη των «μαύρων ταμείων» της γερμανικής εταιρείας «είναι πανθομολογούμενο» και πως για την επ αόριστον αναβολή και το θέμα των μεταφράσεων «οι ευθύνες ερευνώνται και μεχρι να καταλήξουμε σε πορίσματα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας».

Πρόσθεσε δε σε άλλο σημείο ότι αμέσως μετά την γνωστοποίηση του φιάσκου επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός. 

«Επικοινώνησε μαζί μου ο πρωθυπουργός. Δεν μου έδωσε εντολή  αλλά  με ενέπνευσε για να κάνω ότι μπορώ για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα», είπε και πρόσθεσε: «Σε πολλές περιπτώσεις αυτά που έχουν ειπωθεί για την υπόθεση απέχουν πολύ από την πραγματικότητα που είναι πολύπλοκη και περιλαμβάνει πλήθος κατηγοριών και κατηγορούμενων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.