ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Πουλάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους»

Κ.Πουλάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους»

Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 διαβεβαιώνει ο Κ. Πουλάκης, γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών. Και αισιοδοξεί για την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου ακόμη και από 200 βουλευτές.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Κι αυτή είναι το φθινόπωρο του 2019. Περάσαμε δυσκολίες τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, όχι μόνο εξαιτίας της ανοιχτής διαπραγμάτευσης αλλά και της εκ των έσω υπονόμευσης απ’ όσους επένδυσαν στο σενάριο της «αριστερής παρένθεσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η περίοδος αυτή έχει τελειώσει οριστικά. Δώσαμε στους πολίτες τη δυνατότητα να μας κρίνουν για τις επιλογές μας και για τη στάση που τηρήσαμε έναντι των εταίρων και δανειστών μας. Ήμαστε η πρώτη κυβέρνηση που επέλεξε να το κάνει αυτό και ο ελληνικός λαός μας έδωσε την εμπιστοσύνη του για να συνεχίσουμε. Και πλέον, μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, έχουμε μπει σε μια περίοδο κανονικότητας. Η κυβέρνηση, λοιπόν, είναι σταθερή, συμπαγής και έχει ένα σημαντικό έργο να επιτελέσει. Η κυβέρνηση της Αριστεράς ανέλαβε την ιστορική ευθύνη να βγάλει τη χώρα από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων, που προκάλεσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και αυτό θα κάνει. Θα κλείσουμε με επιτυχία τον κύκλο της τρέχουσας συμφωνίας και θα εφαρμόσουμε το παράλληλο πρόγραμμά μας, ώστε με ορίζοντα το 2021 να έχουμε βγει οριστικά από την κρίση, με όχημα τη δίκαιη ανάπτυξη.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.