ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ. Φωτίου: «Η ΝΔ εκβίασε με το μεγαλύτερο πολιτικό κυνισμό – Μάλλον έχετε έτοιμη τη μοιρασιά του κράτους»

Θ. Φωτίου: «Η ΝΔ εκβίασε με το μεγαλύτερο πολιτικό κυνισμό – Μάλλον έχετε έτοιμη τη μοιρασιά του κράτους»

«Η Νέα Δημοκρατία σας εκβίασε πολιτικά και με κυνισμό» είπε απευθυνόμενη στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου και πρόσθεσε: «Μάλλον έχετε έτοιμη τη μοιρασιά του κράτους». Συνεχίζοντας η κ. Φωτίου ανέφερε, ότι έχει διαμορφωθεί ένας λόγος καταγγελτικός κατά της κυβέρνησης, ο οποίος είναι ταυτόσημος σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής, και αυτό ωφελεί μόνο τη Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενη στο σχέδιο νόμου για την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων, είπε ότι δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κόμμα να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μελλοντικές συνεργασίες, εκθέτοντάς τες μπροστά στο λαό.

«Σήμερα κανένα κόμμα δεν εκτίθεται για το τι σκοπεύει να κάνει» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, ενώ απευθυνόμενη προς την αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον πρόεδρο της Ν.Δ., τον κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί ρητορικές που αναπαράγουν τα “Ζάππεια” ένα δυο και τρία, χωρίς να λέει κάτι συγκεκριμένο» και προέβλεψε ότι «θα ηττηθεί όπως και ο προκάτοχός του όταν θα έρθει η ώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.