ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Καμμένος: «Έρχεται η οικονομική σταθερότητα στη χώρα- Πρέπει να χτίσουμε το μέλλον των νέων γενιών»

Π.Καμμένος: «Έρχεται η οικονομική σταθερότητα στη χώρα- Πρέπει να χτίσουμε το μέλλον των νέων γενιών»

«Η σημερινή συζήτηση είναι μία αρχή για να ξεκινήσει για την αναθεώρηση του Συντάγματος και να σταματήσουμε το πελατειακό κράτος. Μαζί πρέπει να χτίσουμε το μέλλον των νέων γενιών. Η Ελλάδα αποτελεί ένα χώρο σταθερότητας. Έρχεται και σε λίγο καιρό η οικονομική σταθερότητα στη χώρα, ενώ σε λίγους μήνες θα λυθεί και το θέμα του χρέους, όπως τόνισε σήμερα και ο Τζακ Λιου. Πριν τη λήξη της θητείας του Ομπάμα θα έχει λυθεί το θέμα του χρέους», τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Δεν είναι επιχείρημα ότι οι σταθερές κυβερνήσεις απαιτούν μεγάλα κόμματα. Μπορούν να υπάρξουν συνθέσεις ανάμεσα στα κόμματα για να υπάρξει κυβέρνηση. Να πείσουμε τον ελληνικό λαό πως ο κάθε βουλευτής ενεργεί κατά συνείδηση και σε αυτό λύση είναι η απλή αναλογική. Πρέπει να δώσουμε στη νέα γενιά το μέλλον, δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε πως ο 17χρονος δεν είναι ώριμος για να ψηφίσει, ενώ μπορεί να ψηφίσει σύμβαση εργασίας.

Σίγουρα χρειάζονται κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να συμφωνήσουμε στα πιο βασικά θέματα, όπως το μπόνους και το ζήτημα της ηλικίας», δήλωσε για τον εκλογικό νόμο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ πρότεινε την κατάργηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

«Πρέπει να βάλουμε και κάποια όρια στη θητεία των βουλευτών και το λέω εγώ που έχω εκλεγεί 11 φορές. Εμείς επιμείναμε για το όριο του 3% αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για όλα, αν υπάρχει καλή διάθεση για δημοκρατικό διάλογο. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα να ακούω βουλευτές στην τηλεόραση να λένε πως όποιος ψηφίζει αυτόν τον νόμο δε θα έχει στον ήλιο μοίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που περιμένουν οι Έλληνες είναι ο πολιτικός κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι να είναι αξιόπιστος ο βουλευτής απέναντι σε αυτόν που τον εκπροσωπεί. Στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων πρέπει να υπάρξει έρευνα σε βάθος. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως όσον αφορά τους ΑΝΕΛ είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στη συζήτηση αυτή χωρίς να υπάρχει κομματική πειθαρχεία. Ζητώ από τα κόμματα να ψηφίσει την απλή αναλογική και να δείξουμε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Είμαστε η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία», τόνισε ο κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.