Ό.Γεροβασίλη: «Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο σ/ν της κυβέρνησης για την παιδεία εγείρει σοβαρά ερωτήματα»

Ό.Γεροβασίλη: «Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο σ/ν της κυβέρνησης για την παιδεία εγείρει σοβαρά ερωτήματα»

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο., τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη.

Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, σχετικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου για την ιδιωτική Εκπαίδευση:

Το σημερινό δημοσίευμα της ΕΦ. ΣΥΝ. που αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για την Παιδεία εγείρει σοβαρά ερωτήματα.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει άμεσα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

·    Ήταν θετικός ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης όπως αναφέρει το δημοσίευμα;

·   Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί «βρέξει- χιονίσει» αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας;

Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και εκεί δεν θα χωρούν μισόλογα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.