ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Παππάς για Γ.Στουρνάρα: «Ο καθένας έχει δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες»

Ν.Παππάς για Γ.Στουρνάρα: «Ο καθένας έχει δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες»

Σαφείς αιχμές για τη στάση και τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αφήνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και μέσα από συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό διαφαίνεται ότι ο…ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν έχει τέλος.

«Ο  καθείς έχει το δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες. Γίνονται όμως δηλώσεις που ασκούν κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης της πρώτης μας περιόδου που δεν θα μένουν αναπάντητες. Η αντιστροφή της πραγματικότητας δεν θα περάσει, οι επιλογές της κυβέρνησης θα δικαιωθούν», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

«Οχι σε εκλογές το φθινόπωρο»

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν θα διενεργηθούν εκλογές το φθινόπωρο, ο κ. Παππάς απάντησε για ακόμη μια φορά «όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τέλος, τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «η ΝΔ αδυνατεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια κριτική και μια κουβέντα σε σχέση με τις πολίτικες επιλογές της κυβέρνησης», ενώ διερωτήθηκε «ο κ. Μητσοτάκης, επειδή διασυρθήκαν με τις δηλώσεις τους για την Πάρο, και ο αντιπρόεδρος του και ο κ. Βρούτσης, θα τους κρατήσει στις θέσεις τους; Οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν οποιαδήποτε ανακρίβεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.