ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Παππάς: «Η ΝΔ ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών καναλιών»

Ν.Παππάς: «Η ΝΔ ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών καναλιών»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Παππάς, μετά από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, για το ζήτημα των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λειτουργεί «για άλλη μια φορά ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών».

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς η κυβέρνηση ανέμενε την απόφαση του ΣτΕ για το τέμενος, αλλά δεν έπραξε το ίδιο σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της. Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας”», απάντησε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι, σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης, η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.