ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο Παρίσι στις 25 Αυγούστου ο Αλέξης Τσίπρας – Θα συμμετάσχει στη συνάντηση των Σοσιαλιστών ηγετών

Στο Παρίσι στις 25 Αυγούστου ο Αλέξης Τσίπρας – Θα συμμετάσχει στη συνάντηση των Σοσιαλιστών ηγετών

Στη σύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στο Παρίσι θα παρευρεθεί στις 25 Αυγούστου ο Αλέξης Τσίπρας. Η πρώτη κίνηση έγινε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Φρανσουά Ολάντ υποδέχτηκε στα Ηλύσια Πεδία τους Ευρωπαίους προοδευτικούς ηγέτες και η τότε συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού θεωρήθηκε ισχυρός μοχλός για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την ενίσχυση της οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας στη χώρα μας.

Και αυτή τη φορά λοιπόν, ο κ. Τσίπρας θα παραστεί στις εργασίες των Σοσιαλιστών ηγετών,ως παρατηρητής. Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι επιπτώσεις που πυροδότησε το brexit, ο κίνδυνος της τρομοκρατίας και ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν οι προοδευτικές δυνάμεις για την «επόμενη μέρα» με φόντο την πολυεπίπεδη κρίση που πλήττει την Ευρώπη.

Σημειωτέον ότι ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ έχει μπροστά του τις εκλογές του 2017, ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ ετοιμάζεται για την προεκλογική μάχη στη Γερμανία με το αντίπαλο κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ και ο Ρέντσι στην Ιταλία ετοιμάζεται για το δημοψήφισμα με θέμα τις συνταγματικές αλλαγές.

Κάτι παραπάνω από βέβαιο θεωρείται πως ο πρωθυπουργόςθα θέσει από την πλευρά του το ζήτημα για άμεση λύση στο θέμα του Χρέους. Μετά και την πρόσφατη στήριξη που έλαβε άλλωστε από τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιου ότι πρέπει να διευθετηθεί το εν λόγω ζήτημα πριν τη λήξη της θητείας Ομπάμα είναι λογικό η Αθήνα να βιάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μετά και την πρωτοβουλία Τσίπρα να διοργανώσει Σύνοδο των χωρών του Νότου στις 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα,  γίνεται ξεκάθαρο ότι στοχεύει στη διαμόρφωση ενός «νότιου άξονα» επιδιώκοντας με τους Ολάντ και Ρέντσι να εντάξουν σε αυτό την Ισπανία και την Πορτογαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.