ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρ. Μπαλτάς: «Η Άννα Κορακάκη γέμισε όλους τους Έλληνες με χαρά και περηφάνια»

Αρ. Μπαλτάς: «Η Άννα Κορακάκη γέμισε όλους τους Έλληνες με χαρά και περηφάνια»

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, όπως επίσης και στην οικογένεια της που την στήριξε και της συμπαραστάθηκε, καθώς σε τόσο δύσκολους καιρούς και παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία». Στο μήνυμά του για την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς,  αναφέρει:

«Η Άννα Κορακάκη, που μέσα σε δύο μέρες και έπειτα από έντονο συναγωνισμό πέτυχε να κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο,  γέμισε όλους τους Έλληνες με χαρά και περηφάνια. Με τον άθλο της αυτό, στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιάδα, η 20χρονη πρωταθλήτρια από την Δράμα κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια της χώρας μας που κερδίζει δύο μετάλλια στην ίδια οργάνωση, έπειτα από τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα το 1912 στη Στοκχόλμη. Μία τέτοια επιτυχία και τόσο σημαντική διάκριση αντικατοπτρίζει την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται τόσο από τους Έλληνες αθλητές όσο και από τους προπονητές τους. Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, όπως επίσης και στην οικογένεια της που την στήριξε και της συμπαραστάθηκε, καθώς σε τόσο δύσκολους καιρούς και  παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία. Επίσης, εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες της κωπηλασίας, με την ευχή για μια σημαντική διάκριση και στους τελικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.