ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επισκέφθηκε ο Γιώργος Σταθάκης

Την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επισκέφθηκε ο Γιώργος Σταθάκης

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε φορείς του νομού, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τράπεζας και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι γενικότερες οικονομικές εξελίξεις στη χώρα ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Μιχάλης Μαρακάκης, ενημέρωσε τον κ. Σταθάκη για την πορεία της τράπεζας και των εταιρειών του ομίλου της, για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που προΐσταται αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της Διοίκησης.

Ικανοποιημένος για τη θετική συνεισφορά του ομίλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στην οικονομική δραστηριότητα της Κρήτης δήλωσε ο κ. Σταθάκης και εξέφρασε την πρόθεσή του να συμβάλει θετικά για την προώθηση των θεμάτων που του τέθηκαν.

Ο κ. Μαρακάκης επεσήμανε τη διαρκή στήριξη του υπουργού στον θεσμό των συνεταιριστικών τραπεζών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.