ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θετική ανταπόκριση Βούτση στην πρόταση του Θεοδωράκη για τους Ολυμπιονίκες

Θετική ανταπόκριση Βούτση στην πρόταση του Θεοδωράκη για τους Ολυμπιονίκες

Θετική ήταν η ανταπόκριση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούστη στην πρόταση του επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρου Θεοδωράκη να έρθουν οι Ολυμπιονίκες στη Βουλή και να μιλήσουν στην Ολομέλεια.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν λίγο μετά τη σχετική ανάρτηση Θεοδωράκη στο Facebook, ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε τη βούλησή  του να βρέθει ο θεσμικός τρόπος και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες που μας έκαναν περήφανους, να έρθουν και να μιλήσουν στη Βουλή.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο facebook και με τίτλος «Οι Ολυμπικονίκες να ακουστούν στη Βουλή» πήρε  σημαντική πρωτοβουλία για να δοθεί βήμα στους κορυφαίους Ελληνες αθλητές που δόξασαν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα το προτείνουμε λοιπόν και επισήμως στον πρόεδρο της Βουλής. Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από το βήμα της Βουλής, να ακούσουμε κι αυτούς που αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν υπερήφανους. Θα είναι χρήσιμο για όλους μας. Ξανά μπράβο παιδιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.