ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση της αναπληρωτή υπουργού Παιδείας σε ΝΔ και ΜΜΕ για το θέμα των καταλήψεων

Επίθεση της αναπληρωτή υπουργού Παιδείας σε ΝΔ και ΜΜΕ για το θέμα των καταλήψεων

Στο θέμα των καταλήψεων, για τις οποίες είχε πει ότι τις προτιμά σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε Γαλλία και Γερμανία, επανήλθε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Ανανγνωστοπούλου.

Αφού αρχικά είπε, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι «η κατάληψη του δημόσιου κτηρίου είναι όριο της Δημοκρατίας» και αφού αρχικά σε δύο ερωτήσεις απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι νόμιμο ή όχι να γίνονται καταληψεις, την τρίτη φορά που επανήλθε η δημοσιογράφος η κυρία Αναγωνστόπουλου είπε ότι ναι μεν είναι παράνομη πράξη αλλά συμπλήρωσε ότι «το θέμα είναι αν μια πάρανομη πράξη βλάπτει η όχι τη χώρα»

Παράλληλα επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τα ΜΜΕ λέγοντας «είναι να σηκώνουμε αντιπολιτευτικούς τόνους για τάξη ή ασφάλεια σε μια χώρα που υπάρχουν καλώς ή κακώς καταλήψεις;»

Ερωτηθείσα, δε, για τους χειρισμούς του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε μόνο στην περίπτωση της κατάληψης του Αριστοτελείου από τους No Border – όπου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας – λέγοντας ότι «εκεί έκανε άψογα τη δουλειά του».

Για τα θέματα του υπουργείου Παιδείας η κυρία Αναγνωστοπούλου είπε ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή δεσμευόμενη, επίσης, ότι φέτος δεν θα υπάρχουν φέτος φωτοτυπίες στα σχολεία αλλά μόνο βιβλία.

Μιλώντας, τέλος, για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι αυτό στο οποίο στοχεύει η κυβέρνηση είναι η εφαρμογή της νομιμότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.