Ο Αλ. Τσίπρας δημιουργεί επιτροπές για να παρακολοθούν το κυβερνητικό έργο ενόψει της β´ αξιολογησης

Ο Αλ. Τσίπρας δημιουργεί επιτροπές για να παρακολοθούν το κυβερνητικό έργο ενόψει της β´ αξιολογησης

Το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να δρομολογήσει μια απόφαση για την δημιουργία μιας επιτροπής η οποία και θα επωμιστεί την ευθύνη για την παρακολούθηση της πορείας της δεύτερης αξιολόγησης.

Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι ακόμα στα σκαριά. Τα  μέλη του οργάνου θα είναι πολιτικά στελέχη και το σκεπτικό είναι να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή συνεργασίας με τους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να διαμορφώνεται από κοινού η στρατηγική ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης.

Με δεδομένο άλλωστε ότι ο νέος γύρος διαβουλεύσεων με τους δανειστές, περιλαμβάνει το μεγάλο “αγκάθι” των εργασιακών, το Μαξίμου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφευχθούν τυχόν λανθασμένες κινήσεις και ατυχήματα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.