ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άδειασμα» Αυγής από τον Π. Κουρουμπλή για την πρωτοφανή επίθεση της εφημερίδας στους Ολυμπιονίκες

«Άδειασμα» Αυγής από τον Π. Κουρουμπλή για την πρωτοφανή επίθεση της εφημερίδας στους Ολυμπιονίκες

Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα της εφημερίδας Αυγή και της πρωτοφανούς επίθεσης που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα στους Ολυμπιονίκες – αρχικά στον Πύρρο Δήμα και στη συνέχεια στην Κατερίνα Στεφανίδη – προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση του χάλκινου Ολυμπιονίκη Τάκη Μάντη ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε μικρόψυχα όσα αναφέρει η εφημερίδα χωρίς, πάντως, να την κατονομάζει.

«Αυτά που γράφονται για ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι χωρίς προϋποθέσεις έχουν κάνει σημαντικές επιτυχίες είναι μικρόψυχα. Είναι άδικο να υπάρχει αυτή η τοποθέτηση, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στο μπαράζ των δημοσιευμάτων της Αυγής κατά των Ολυμπιονικών που ξεκίνησε με την επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι «τι άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

Ακολούθησε άλλα δύο δημοσιεύματα κατά του χρυσού Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών στο δεύτερο εκ των οποίων η Αυγή ομολογεί ότι του επιτίθεται γιατί συνεργάστηκε με Βενιζέλο-Σαμαρά.

Και όταν μετά τα δημοσιεύματα αυτά η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή επικοντίστρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έστειλε το ηχηρό μήνυμα ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια», ο ίδιος δημοσιογράφος την περιέλαβε και αυτήν νουθετώντας την με ένα άρθρο με τίτλο «Να… διαβάζεις Κατερίνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.