ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τί είπε ο Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες

Τί είπε ο Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1, για την πρόβα τζενεράλε της διαγωνισμού αλλά και για τις ενστάσεις που υπάρχουν σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα, τονίζοντας ότι: Είναι σαφές ότι ορισμένοι έχουν εφεύρει οποιοδήποτε επιχείρημα για να να δημιουργήσουν εμπόδιο και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε νομικό επιχείρημα για να παύσει αυτός ο διαγωνισμός. Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές είναι ικανή και την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία.

O κ. Παππάς εμφανίστηκε αιχμηρός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζοντας: Αναρωτιέμαι ώρες-ώρες αν οι ανακοινώσεις της ΝΔ γράφονται στο Μοσχάτο ή λίγο παρακάτω. Παρακάτω είναι το Φάληρο. Θα ήθελα να ενημερώσω για πολλοστή φορά τη ΝΔ ότι το αίτημα παγώματος του διαγωνισμού το κατέθεσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Έρχεται ως ηχώ των υπαρχόντων ιδιοκτησιών και επαναλαμβάνει σε πολιτικό επίπεδο αυτό το αίτημα. Στο επίπεδο της δικαιοσύνης κατατέθηκε αυτό το αίτημα και απερρίφθη. Έχουν υπάρξει 16 νόμοι, 4 εκ των οποίων προέβλεπαν διαγωνιστική διαδικασία. Ποτέ δεν έγινε. Αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣΤΕ υπογραμμίζουν το αντισυνταγματικό του προηγούμενου καθεστώτος. Μπροστά στην επαναλαμβανόμενη άρνηση την ΝΔ για τη συγκρότηση ΕΣΡ η κυβέρνηση μας δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Όσον αφορά τις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα είπε: Καλώ οποιονδήποτε να μου δείξει πως και εάν η πολιτική ηγεσία μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και η διαδικασία είναι κρυστάλλινη πέρα από κάθε προηγούμενου.

Tέλος, στην ερώτηση «πόσες άδειες αντέχει η αγορά», ο κ. Παππάς ήταν σαφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σίγουρα λιγότερες από όσες έχουμε σήμερα. Η απόφαση των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ να μην καλύψουν τα χρέη του και να κλείσουν το κανάλι δείχνει ότι δεν είναι ένα σχήμα βιώσιμο. Έχουμε και άλλα σχήματα που η ποιότητα του προγράμματος δεν είναι στα στάνταρ που θα έπρεπε να επιθυμούμε ως ελληνικό κοινό» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.