ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανατροπή και πάλι για το πρωτάθλημα; Σ.Κοντονής: «Αφού δεν αλλάζει η ΕΠΟ δεν αρχίζουν οι αγώνες»

Ανατροπή και πάλι για το πρωτάθλημα; Σ.Κοντονής: «Αφού δεν αλλάζει η ΕΠΟ δεν αρχίζουν οι αγώνες»

Το γεγονός ότι τέσσερα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας δεν παραιτήθηκαν (ανάμεσα τους ο Γιώργος Γκιρτζίκης αλλά και οι Οικονομίδης, Προύντζος, Καραμελίδης), συν ο τρόπος με τον οποίο διατυπώθηκαν οι αλλαγές στις πειθαρχικές επιτροπές, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Σταύρου Κοντονή ο οποίος όχι μόνο δεν δείχνει διατεθειμένο να ανακοινώσει την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά σκέφτεται την εκ νέου αναβολή του.

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και την συνταγματική τάξη. Με δολιχροδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της», ήταν το σχόλιο που έγινε από το Υφυπουργείο.

Σε πρώτη φάση δύο από τα θέματα που ενόχλησαν έντονα τον Σταύρο Κοντονή ήταν η άρνηση των τεσσάρων (κυρίως του Γκιρτζίκη αλλά και Οικονομίδη, Προύντζου και Καραμελίδη) να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους στην ΕΠΟ. Επίσης υπάρχει και ένα κομμάτι της ενημέρωσης και των αποφάσεων της ΕΠΟ που προξενεί ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα: «Προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών οργάνων των επιτροπών των επαγγελματικών ενώσεων (Super League και Football League), αποφασίστηκε όπως αυτές λειτουργούν υπό τριμελή σύνθεση. Κατόπιν τούτου η από 1/8/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων ΕΠΟ με αντικείμενο την ανασυγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών δεν θα υλοποιηθεί (καθίσταται άνευ αντικειμένου) με αποτέλεσμα οι λοιπές δικαστικές επιτροπές της ΕΠΟ να παραμείνουν ως έχουν».

Πουθενά στο κομμάτι αυτό δεν αναφέρεται εγγράφως η διατύπωση για την εναρμόνιση της Επιτροπής Δεοντολογίας σε όσα είχαν ζητηθεί. Για τον Κοντονή είναι ένα βασικό προαπαιτούμενο για να αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα. Σε προφορικό επίπεδο ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεσμεύτηκε επ’ αυτού. Γραπτώς και με συγκεκριμένο τρόπο δεν αναφέρεται πουθενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη διαιτησία αυτό που επισημαίνεται από πλευράς του είναι πως αφορά στις ομάδες που καλούνται να βρουν τις λύσεις που πρέπει μαζί με την ΕΠΟ. Προφανώς και το κομμάτι της διαιτησίας έχει θιχθεί έντονα από τον Κοντονή αλλά δεν είναι το Νο1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.