ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε εξέλιξη οι αλλεπάλληλες συναντήσεις στο Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ

Σε εξέλιξη οι αλλεπάλληλες συναντήσεις στο Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ

Ημέρα ΔΕΘ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να συναντάται από τις 11:00 με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδας, ενώ εκκρεμεί και η συνάντηση με τη ΓΣΕΕ.

Στο πλαίσιο της προπαρασκευής της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ εντάσσεται και η χθεσινή συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, παρά το γεγονός ότι στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος ευρύτερα αιτήματα του εμπορικού κόσμου της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας έχοντας στα χέρια του τα ενημερωτικά σημειώματα των υπουργών θέλει να έχει και μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα των αιτημάτων και των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδος προτού μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Η ατζέντα της ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί όταν το Μαξίμου και το οικονομικό επιτελείο έχουν εικόνα και για συγκεκριμένα αιτήματα της Αθήνας που έχουν καταθέσει οι Τσακαλώτος – Σταθάκης στη Κομισιόν στη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η απάντηση της επιτροπής είναι θετική, στη βαλίτσα του για τη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας θα μεταφέρει και μέτρα που, πάντα κατά το Μαξίμου, θα ανακουφίσουν αρκετό κόσμο και θα συμβάλουν θετικά στα έσοδα του κράτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.