ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο.Γεροβασίλη: «Απ’ ότι φαίνεται εξελίσσεται ομαλά η διαδικασία δημοπρασίας»

Ο.Γεροβασίλη: «Απ’ ότι φαίνεται εξελίσσεται ομαλά η διαδικασία δημοπρασίας»

«Δεν έχουμε εικόνα τι συμβαίνει μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας. Απ’ ότι φαίνεται εξελίσσεται μια ομαλή διαδικασία, με τους κανόνες οι οποίοι ήδη είχαν προαναγγελθεί, ήταν γνωστοί σε όλους. Νομίζω ότι έχουμε μια ομαλή διαδικασία» δήλωσε για την διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα αν έχει ενημέρωση για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, είπε ότι «δυστυχώς οι κανόνες αυτού του διαγωνισμού είναι τέτοιοι, ώστε να μην έχουμε καμιάς μορφής ενημέρωση από το τι συμβαίνει και σε ποια φάση του διαγωνισμού βρισκόμαστε».

Κληθείσα να σχολιάσει τις καταγγελίες για παρατυπίες, έστω και την τελευταία στιγμή, σε σχέση και με τις εγγυητικές επιστολές που έχουν γίνει σχετικά με τον διαγωνισμό, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «είναι μια εξαιρετικά προσεγμένη διαδικασία, επειδή όλοι ήξεραν πόσο λεπτό είναι κάθε σημείο αυτής της διαδικασίας. Έτσι έχουν εξασφαλιστεί και υπάρχουν εγγυημένοι όροι, πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας, της διαδικασίας».

«Προφανώς ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ή και άλλοι, για δικούς τους λόγους, να είχαν λόγους να προσφεύγουν, ωστόσο είμαι βέβαιη ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς το αίτημα της αντιπολίτευσης για κλήση του κ. Καλογρίτσα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η κυρία Γεροβασίλη είπε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Ο κάθε πολιτικός φορέας, ο κάθε βουλευτής, μπορεί να έχει τις δικές του απόψεις, εδώ είμαστε, όλα διαφανώς, όλα στην συζήτηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.