ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλ. Τσίπρας: «Πηγαίνουμε στη διαπραγμάτευση για το χρέος με σχέδιο – Έχουμε πλέον συμμάχους στην Ευρώπη»

Αλ. Τσίπρας: «Πηγαίνουμε στη διαπραγμάτευση για το χρέος με σχέδιο – Έχουμε πλέον συμμάχους στην Ευρώπη»

Κατά την συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι «η παρένθεση ξεχείλωσε και ξεχειλώνει μέρα με τη μέρα» και χαρακτήρισε γραφικό το αίτημα Μητσοτάκη για εκλογές. Όπως είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης πόνταρε στη λογική της αριστερής παρένθεσης. Η χώρα δεν έχει ανάγκη εκλογές, αλλά σταθερότητα».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα: «Ο Μητσοτάκης δεν στήριξε τη χώρα όταν το ΔΝΤ ζητούσε αίμα».

«Πηγαίνουμε στη διαπραγμάτευση για το χρέος με σχέδιο, έχουμε πλέον συμμάχους στην Ευρώπη», είπε. «Θα θέλαμε να έχουμε σύμμαχο την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά την έχουμε απέναντι», επεσήμανε.

«Οι περισσότεροι που βρίσκονται στο διαπραγματευτικό τραπέζι πιέζουν για οριστική λύση για το χρέος», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως: «Τα μέτρα πρέπει άμεσα να εξειδικευτούν ώστε να έχουν ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, προϋπόθεση για το ΔΝΤ».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός το «deadline» του ΔΝΤ είναι και το «deadline» της διαπραγμάτευσης και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια χώρα που έχει κάνει τόσο σκληρή προσαρμογή.

Στο ερώτημα για το αν θα φορέσει σύντομα γραβάτα είπε: «Θα την φορέσω όταν λυθεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός, για παράδειγμα η κρίση χρέους ή το Κυπριακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.