ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλ. Τσίπρας: «Όσοι θέλησαν μπήκαν στον διαγωνισμό και πήραν άδειες – Η δική μας κυβέρνηση έβαλε χέρι στα Εξάρχεια»

Αλ. Τσίπρας: «Όσοι θέλησαν μπήκαν στον διαγωνισμό και πήραν άδειες – Η δική μας κυβέρνηση έβαλε χέρι στα Εξάρχεια»

«Αν κάποιος έβαλε χέρι στα Εξάρχεια, ήταν η δική μας κυβέρνηση, με το κύκλωμα ναρκωτικών», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός απαντώντας στο ερώτημα για τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι σε ένα μήνα θα καθαρίσει το άβατο των Εξαρχείων είπε: «Αφού ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο για τα κανάλια κάπου πρέπει να τον εφαρμόσει. Πρέπει και ο κ. Μητσοτάκης να πει κάτι για να θρέψει ένα κοινό συντηρητικών πολιτών. Αν έχει να πει κάτι συγκεκριμένο, θα τον ακούσουμε».

«Εμάς δεν μας έκλεισε η κρίση αντέξαμε, εσείς μας κλείνετε» τόνισε η δημοσιογράφος του Star Ειρήνη Σαββοπούλου στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και επεσήμανε: «Μιλήσατε για νταβατζιλίκια σε εν δυνάμει απολυμένους».

«Το αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, είναι σημαντικό, δεν είναι σημαντικότερο το δικό σας πρόβλημα από των άλλων εργαζομένων, όπως του Άλτερ και της Ελευθεροτυπίας. Τα νέα μέσα θα έχουν σταθερή και μόνιμη εργασία. Όλοι ξέρουμε το καθεστώς γαλέρας που ίσχυε. Γνώμονας είναι το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των εργαζομένων. Δεν γίνεται να μην προχωρήσουμε σε μία κίνηση που ήταν δέσμευσή μας», είπε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα σημείωσε: «Κατανοώ τη συναισθηματική σας κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα κλείσουν οι σταθμοί σας. Αυτό που σας κλείνει, αν σας κλείσει είναι ότι οι ιδιοκτήτες σας δεν μπήκαν για να πάρουν άδειες. Όσοι θέλησαν μπήκαν στον διαγωνισμό και πήραν άδειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.