ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυβερνητικές πηγές για Α.Τσίπρα: «Πολύ καλό το κλίμα και τις δύο ημέρες στη ΔΕΘ»

Κυβερνητικές πηγές για Α.Τσίπρα: «Πολύ καλό το κλίμα και τις δύο ημέρες στη ΔΕΘ»

Την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.

Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, «θεωρούμε ότι ήταν πολύ καλό το κλίμα και τις δύο ημέρες. Δόθηκαν απαντήσεις στα βασικά προβλήματα της χώρας, ενώ επικοινωνήσαμε όλα τα βασικά ζητήματα της πολιτικής μας. Τον οδικό χάρτη για τη διαπραγμάτευση, το ζήτημα του χρέους, τα μέτρα για την ανακούφιση των πιο αδύναμων, ειδικά αυτών που έχουν οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά το θέμα των χρημάτων από τις τηλεοπτικές άδειες. Επίσης, τα αναπτυξιακά ζητήματα και τον τρόπο που θα στηρίξουμε την ανάπτυξη».

Οσο για την παροχολογία, σχολίαζαν: «Δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση η παροχολογία. Σημασία έχει το σχέδιο, ο απολογισμός και να λέμε αλήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κατέληγαν: «Σοβαρότητα σε αυτά που λέμε ότι είμαστε αξιόπιστοι. Συγκρουστήκαμε με το τρίγωνο της διαπλοκής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.