ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π. Κουρουμπλής: «Όλοι οι πολίτες κάτω από το όριο της φτώχειας στείλανε τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς»

Π. Κουρουμπλής: «Όλοι οι πολίτες κάτω από το όριο της φτώχειας στείλανε τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς»

«Εκλογές θα γίνουν το 2019, η ΝΔ έχει εσωτερικά προβλήματα και προσπαθεί να τα εξάγει» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και σημείωσε πως η χώρα χρειάζεται σταθερότητα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τους παιδικούς σταθμούς είπε: «καλύψαμε όλους τους πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας για να στείλουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς». Αν και, όπως σημείωσε, αυξήθηκαν κατά 4.000 τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς υπάρχουν και άλλες ανάγκες.

Πρόσθεσε πως υπάρχουν δήμοι που δεν έχουν υποδομές για Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ ΑμεΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γονείς που έχουν λάβει voucher αλλά δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν. Ανέφερε ότι στις αρχές Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούν τα στοιχεία για τα voucher που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ή και για αδιάθετα voucher και θα αναζητηθεί λύση.

Δεσμεύθηκε ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει δήμος που δεν θα διαθέτει ΚΔΑΠ ή ΚΔΑΠ για ΑμεΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι θα δοθούν πόροι και αρμοδιότητες στην Αυτοδιοίκηση για να επιτελέσει τον ρόλο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.