ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σχεδόν σίγουρη η παραίτηση του Οδ. Βουδούρη καθώς δεν του απαντά το Μέγαρο Μαξίμου

Σχεδόν σίγουρη η παραίτηση του Οδ. Βουδούρη καθώς δεν του απαντά το Μέγαρο Μαξίμου

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη από τη θέση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην βουλευτής είχε στείλει επιστολή και στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη συνεργασία του με τον πολιτικού του προϊστάμενο, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Ωστόσο του διαμηνύθηκε από το πρωθυπουργικό περιβάλλον πως δεν θα υπάρξει απάντηση στην επιστολή.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βουδούρης έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή από τον περασμένο Απρίλιο αλλά έκτοτε δεν έχει επισήμως αναλάβει δραστηριότητες, καθώς ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, δεν έχει υπογράψει το σχετικό ΦΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μουζάλας  με έγγραφό του προς το γραφείο του Γενικού Γραμματέα στις 3 Αυγούστου ζητά από τον Οδυσσσέα Βουδούρη να τον ενημερώνει για κάθε του απόφασή του ώστε να τις εγκρίνει, μέχρι να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ για τις αρμοδιότητες.

Ο Γενικός Γραμματέας στις 8 Σεπτεμβρίου με επιστολή του προς τον υπουργό τον ενημερώνει για την κρισιμότητα της κατάστασης στο προσφυγικό καθώς μια σειρά ενεργειών που ορίζει η νομοθεσία όπως η διοικητική δομή των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έχουν κολλήσει εξαιτίας του ότι δεν έχει επισήμως αρμοδιότητες η Γενική Γραμματεία και ο ίδιος προσωπικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.