ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε στο νέο PRONEWS ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την ενσωμάτωση 20.000 προσφυγόπουλων στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε στο νέο PRONEWS ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την ενσωμάτωση 20.000 προσφυγόπουλων στα σχολεία

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις σε ολόκληρη την χώρα από τους φόβους για την υγιεινή των Ελληνόπουλων, αφού κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει τους γονείς ότι τα δυστυχή προσφυγόιπουλα δεν είναι φορείς κάποιας μεταδοτικής ασθένειας, όπως η φυματίωση κλπ, ενώ απουσιάζει και η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση προς τους γονείς και τους δασκάλους των σχολείων στα οποία θα δημιουργηθούν τάξεις υποδοχής για τα παιδιά των προσφύγων.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε τις δηλώσεις τους ακατανόητες και αντίθετες με τις αρχές αλληλεγγύης των Ελλήνων.

Σε σημερινή του συνέντευξη μάλιστα ο κ. Φίλης δήλωσε ότι δεν έχει δικαίωμα μια τοπική κοινωνία να λέει «όχι στους ξένους».

Αν θέλετε να ενημερωθείτε υπεύθυνα και έγκυρα για όλο το σχέδιο της κυβέρνησης διαβάστε κατ’αποκλειστικότητα στο περιοδικό PRONEWS που κυκλοφορεί ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα αυτή της προετοιμασίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ

-Αποκλειστικά έγγραφα ντοκουμέντα: Πώς θα γίνουν τα σχολεία για τα 20.000 παιδιά μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών. Όλο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των προσφύγων, πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη του μήνα, χωρίς όμως ακόμη να είναι όλα έτοιμα, με κορυφαία προβλήματα, τα ζητήματα μεταφοράς των παιδιών από τα κέντρα φιλοξενίας στα γειτονικά σχολεία, αλλά και την ανησυχία των γονέων για τη θωράκιση των μαθητών από μεταδοτικά νοσήματα, καθώς όπως καταγγέλλουν, έχουν διακοπεί τα προγράμματα εμβολιασμών.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.