Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Τ. Θεοδωρικάκος

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Τ. Θεοδωρικάκος

Ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, σημείωσε ανάμεσα στα άλλα οτι ο κ. Τσίπρας με αυτά που υποστηρίζει , ζει σε άλλη χώρα οταν λεει οτι δεν κόβονται μισθοί και συντάξεις: Μα που ζει ο κ. Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει σε άλλη χώρα; 

διερωτήθηκε ενω παράλληλα τάχθηκε υπέρ των πρόωρων εκλογών καθώς το κόστος παραμονής της σημερινής κυβέρνησης ειναι μεγαλύτερο απο τις πρόωρες εκλογές: Πρέπει να πάμε σε εκλογές εχουμε μεγάλο κόστος οσο παραμένει η σημερινή κυβέρνηση στη χώρα που μας βάζει τη θηλειά στο λαιμό μας. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα συμφωνήσει με αληθινούς όρους με τον ελληνικό λαό για το τι πρέπει να γινει ετσι ωστε η χωρα να βγει απο το σημερινό τέλμα και πρόσθεσε σε οτι αφορά τις αναφορές του αρχηγού της ΝΔ στη ΔΕθ περι του ΕΝΦΙΑ σημείωσε οτι αυτός θα μειωθεί κατά 30% αφου η αλήθεια ειναι οτι “δεν μπορούμε να τον καταργήσουμε”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε οτι αφορά το θεμα των τηλεοπτικών αδειών ανέφερε οτι προκειται για μια φαρσοκωμωδία και πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα αλλαξει τα δεδομένα δίνοντας αρμοδιότητες στο ΕΣΡ με περισσότερες τηλεοπτικές άδειες πέραν των τεσσάρων και με ενα τίμημα το ιδιο για όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς τη πλειοδοτική διαδικασία οπως εγινε τώρα. Σχετικά με τις επικείμενες συνεργασίες στην περίπτωση που η ΝΔ ειναι πρώτο κομμα στις εκλογές, ο κ. Θεοδωρικάκος έκλεισε το μάτι στα κομματα του κέντρου οχι ομως προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο ειπε πως με την σημερινή του ηγεσία δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Παραμένει πάντα οι στόχος της αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε με έμφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.