Έντονες αντιδράσεις για την καταγγελία της Θ.Φωτίου ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου της υπονομεύουν την κυβέρνηση (φωτό, βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις για την καταγγελία της Θ.Φωτίου ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου της υπονομεύουν την κυβέρνηση (φωτό, βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση». Όπως αναφέρει μόνο το 25% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν». Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την υπονομεύουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί… «Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή», προσθέτει.

Σήμερα 3ωρη στάση Εργασίας, από την έναρξη του ωραρίου έως τις 10 το πρωί  και συγκέντρωση στην είσοδο του υπουργείου στις 9πμ, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι του υπουργείου Εργασίας στρέφονται κατά της ηγεσίας του υπουργείου, καθώς όπως υποστηρίζουν η Θ.Φωτίου στις δηλώσεις της στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη ανέφερε ότι «δεν κάνουμε τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα Υπουργεία και ότι στο Υπουργείο μας που μας ξέρει έναν – έναν, το 15% δουλεύουμε και οι υπόλοιποι την υπονομεύουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.