N.Φίλης: «Δεν έχω τελειώσει τη Νομική, αλλά δεν είμαι αιώνιος φοιτητής»

N.Φίλης: «Δεν έχω τελειώσει τη Νομική, αλλά δεν είμαι αιώνιος φοιτητής»

«Με επιλογή του», όπως είπε, δεν πήρε πτυχίο (σ.σ. από τη Νομική) ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Φίλης είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης, «αξιοποιώντας το γεγονός ότι με επιλογή μου δεν πήρα πτυχίο, θέλει να με στραπατσάρει».

Και προσέθεσε: «Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής. Δεν κρύβω τίποτα από τη ζωή. Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποκινητής μιας λάσπης στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, γιατί νομίζει πως μπορεί να στραπατσάρει το πρόσωπό μου. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ».

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας νωρίτερα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και του υπουργού Παιδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Επαναφέρετε τους αιώνιους φοιτητές. Γιατί το κάνετε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έσπευσε να απαντήσει, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ: «Νομίζω ότι έχω μια εξήγηση: ο κ. Φίλης, ως αιώνιος φοιτητής, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του! Δεν έχω άλλη εξήγηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.