ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπίρτζης: Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς και στην Επιθεώρηση Δημοσίων Έργων όλα τα δημοσιεύματα λάσπης

Σπίρτζης: Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς και στην Επιθεώρηση Δημοσίων Έργων όλα τα δημοσιεύματα λάσπης

Στον εισαγγελέα διαφθοράς και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων κατέθεσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης για τις σχέσεις του με τον κ. Καλογρίτσα, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Βουλή.

«Με καλείτε να απολογηθώ γιατί βάφτισα ένα παιδάκι. Εσείς που πηγαίνετε στις γιορτές και στα γενέθλια των καναλαρχών με πούλμαν. Κι επειδή εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, κατέθεσα σήμερα και στην εισαγγελέα διαφθοράς και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων, όλα τα δημοσιεύματα λάσπης, όλες τις δηλώσεις των στελεχών σας για διερεύνηση και για το Πάτρα-Πύργος και για τη Μυτιλήνη το δήθεν δωράκι», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Καταλαβαίνετε γιατί μας καταγγέλλετε;» είπε ο υπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση. «Μας καταγγέλλετε γιατί κάνουμε διαγωνισμούς για το Πάτρα-Πύργος με εκπτώσεις πάνω από 50% κι όχι με 0% όπως κάνατε εσείς στην Ολυμπία Οδό και στις παραχωρήσεις; Πείτε μας για ποιο γεγονός μας καταγγέλλετε. Πείτε μας ποιος και πώς ευνοήθηκε. Βρείτε ένα σοβαρό νομικό, μηχανικό να σας συμβουλεύσει. Σας παροτρύνω να πείτε σε όσους δίνατε έργα, όπως ξέρατε, ότι τα στημένα έργα των λίγων τέλος. Το τζάμπα χρήμα τέλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν κάνουμε συμβάσεις 68 εκατ. ευρώ μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των παραχωρήσεων γιατί καθυστέρησαν να παραχωρήσουν τη σύμβαση. Δεν αφήνουμε τα λεφτά των αρνητικών λογαριασμών να μένουν στους εργολάβους, όπως γινόταν για 5 κυβερνήσεις. Να σας διαβάσω τα ποσά; Όποιος θέλει τα πορίσματα των ελεγκτών, είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια στον αρμόδιο υπ. Δικαιοσύνης γιατί είναι απόρρητο», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.