ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Π. Πολάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων»

Π. Πολάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων»

Ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ με αφορμή την αγανάκτηση μίας καρκινοπαθούς – είπε από το Συνέδριο ότι «τα βοθροκάναλα δείξανε ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή».

«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή», είπε και συνέχισε: «Έχουμε πόλεμο».

Στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία ότι: «Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα», είπε και υπογράμμισε ότι «το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται για ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45αρια».

«Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της;», διερωτήθηκε στη συνέχεια λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία για δυο λόγους: γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων και επειδή βρέθηκε μια εξουσία με τον Αλέξη και είπε πάμε να κυβερνήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.